Ayurveda

 

Bohemen

2555 PE Den Haag

yolanda.kuip@kpnmail.nl

06-24369180

 

 

ANANDA

EDELSTEENTHERAPIE

 

NATUURLIJKE PRODUCTEN

UTSUKUSY

 

Ayurveda

 

Ayurveda is een oosterse wijze van leven, die ervan uit gaat dat ieder mens het vermogen heeft de eigen gezondheid, het eigen geluk en de eigen creativiteit te bevorderen. Volgens de Ayurveda is ieder mens een unieke combinatie van de vijf elementen lucht, vuur, aarde, water en ether. Sommige elementen overheersen, terwijl andere sterker aanwezig zouden mogen zijn.

 

Met de Ayurvedische producten van Utsukusy kun je een onbalans beïnvloeden, zodat je je daarna beter voelt. Zij zijn afgestemd op de specifieke eigenschappen van de typen Vata (ether & lucht), Pitta (water & vuur) en Kapha (aarde & water).

Ze helpen je de balans te herstellen.

 

Vata Star Essence

Speciale verwarmende olie voor het Vata-type (droge huid)op basis van huidherstellende sesamolie met toevoeging van essentiële oliën van o.a. jasmijn, lavendel, citroen, mirre, neroli en stokroos. Zeer geschikt voor bevordering van het lichaamsbewustzijn tijdens massages met rustige, lange strijkbewegingen.

 

Pitta Star Essence

Ontspannende en bloed stimulerende olie voor het Pitta-type (gevoelige huid) op basis van sesamolie en essentiële oliën zoals o.a. lavendel, petitgrain, neroli, vetiver, ceder- en sandelhout. Goed voor de doorbloeding van de huid en ontspanning van de spieren.

 

Kapha Star Essence

Rijke, reactiverende olie voor het Kapha-type (vette huid) op basis van sesamolie met toevoeging van essentiële oliën zoals o.a. nootmuskaat, kruidnagel, lavendel, jeneverbes, tijm en mint. Bijzonder behulpzaam voor het lymfestelsel en de afvoer van gifstoffen bij diepe, ritmische massage.

 

Rainbow Energetic Essence

Rustgevende olie op basis van jojoba-olie met essentiële oliën zoals ylang ylang, verbena, sinaasappel, lavendel, grapefruit. Brengt lichaam, gevoel en geest weer in balans. Speciaal geschikt voor drukbezette, nerveuze mensen met een droge huid.

 

Wellbeing Star Essence

Voedende, zachte olie op basis van jojoba-, sesam- en babasu-olie met toevoeging van essentiële oliën zoals kamille, wierook, druivenpit, citroen en grapefruit. Weldadig bij behandeling van vermoeidheid en stress. Geschikt voor gezicht, lichaam en hoofdhuid. Onmisbaar bij massages.

 

 

 

Ayurveda: voeding voor lichaam en geest