Gezichtsverzorging

 

Bohemen

2555 PE Den Haag

yolanda.kuip@kpnmail.nl

06-24369180

 

 

NATUURLIJKE PRODUCTEN

UTSUKUSY

 

Gezichtsverzorging

 

 

SHASHIMI Facial Treatment

Utsukusy heeft voor elk type huid de ideale oplossing in een prachtige combinatie van schoonheidsproducten. Het resultaat is gegarandeerd een sprankelende huid!

 

De Shashimi lijn, op basis van traditionele natuurlijke ingrediënten en ontwikkeld met innovatieve nanotechnologie is de ultieme basis voor een gezonde, zijdezachte en stralende huid. De speciale Shashimi crèmes en lotions bevatten pure Japanse ingrediënten die doordringen tot diep in de poriën. Je huid voelt weer zacht en soepel en ziet er sprankelend uit.

 

Shashimi Kit:

 

Onsen de Dogo Thermal Water

Ingrediënten: Versterkt met Wasabi, Wakame en Hyaluronzuur

Bij het verouderingsproces van de huid kan men hyaluronzuur crème of capsules gaan gebruiken. Deze houden de huid vochtig en zorgen ervoor dat de huid jong en gezond blijft. Het gaat rimpelvorming tegen en helpt de huid stralend te houden.

 

Shashimi Facial Serum

Ingrediënten: Wakame, Umebos.

Speciaal ontworpen om de effecten van de salon behandeling te verlengen. Voedt, regenereert en herstelt de huid. Volledige anti-veroudering behandeling, gericht op rimpels, vlekken en slapheid van de huid. Diepe en intense hydratatie.

 

Shashimi Facial Cream

Ingrediënten: Wakame, Sake, Shiitake, Umeboshi, Soja.

Soja: bestaat uit 40% eiwit en 20% lipiden (natuurlijke vetten),rijk aan essentiële vetzuren, vitaminen A,B,D en E, en bevat fosfor, natrium, zink en kalium wat de voedende verzorging compleet maakt. Soja is ook rijk aan isoflavonen (fyto-oestrogeen)dat zorgt voor de bevordering van de cellulaire samenhang, waardoor de huid flexibelere wordt. Voedt, regenereert en herstelt de huid. Volledige anti-veroudering behandeling, gericht op rimpels, vlekken en slapheid van de huid. Diepe en intense hydratatie. Bevorderd een stralende teint met een oplichtende effect. * Door antioxiderende eigenschappen elimineert het de effecten van UV- stralen. Voorkomt photo-aging. (Huidbeschadiging veroorzaakt door langdurige blootstelling aan UV stralen) Het bevorderen van celregeneratie.

 

Het assortiment van de gezichtsproducten is uitgebreider en daarvoor verwijs ik je naar de website van Utsukusy Nederland. Uiteraard ook via ons te verkrijgen!

 

 

Zoals schoonheidsspecialisten zeggen:

 

"Je ziet het meteen als iemand Utsukusy gebruikt, de huid sprankelt gewoon!"