NATUURCOACHING
 
                                              DE NATUUR ALS COACHWat is natuurcoaching?


Natuurcoaching is een specifieke manier van coachen waarbij naast de coach de natuur jouw belangrijkste coach is. De natuur die je helpt om naar je verlangen/wens/doel te komen.

Bij natuurcoaching gebruik je de elementen uit de natuur als extra coach. De natuur is de coach die je helpt de antwoorden in jezelf te vinden met je voeten op de aarde en in het nu. Natuurcoaching is een intuitief- en energetisch proces en brengt je weer bij je innerlijke kracht.

De natuurcoach begeleidt dit proces van verbinden met de natuur in de natuur.


Uit je hoofd en in je lijf.


Soms lijken we allemaal wel wandelende hoofden en neemt je hoofd het over van de je innerlijk. Wanneer  je weer in contact komt met je lijf ben je beter in staat om te voelen, te voelen wat je nodig hebt of wat belangrijk voor je is. Door samen te starten met rustig wandelen in de natuur komt de vertraging, verstilling en  ontspanning als vanzelf. Door samen het gesprek aan te gaan, niet tegenover elkaar maar naast elkaar, binnen een veilige bedding, komen de antwoorden vanuit jezelf.


Niet altijd is het helemaal duidelijk wat de vraag of wens is, dan laten we dat open  en beginnen we met de sessie door het werken met- en in de natuur. Door dit samen te onderzoeken, ontvouwt zich een mooi inzicht, wens of verlangen waar je mee verder kan alleen of in een vervolgsessie.


Samen gaan we op zoek naar jouw wens vanuit je hart.


               


                                          

            GA JE MEE DE NATUUR IN?

                    

NATUURCOACHING