Over mijzelf

YOLANDA KUIP

© marjolein van rotterdam, www.vanrotterdam.eu Via mijn praktijk Ananda wil ik graag met mijn persoonlijke ervaringen en deskundigheid over de helende werking van de edelstenen anderen helpen die ook verder willen in hun zoektocht naar zichzelf of verandering in hun leven.


Na jarenlang in het bedrijfsleven managementfuncties te hebben vervuld, kwam ik door gezondheidsproblemen (o.a. burn-out) en mijn zoektocht naar oplossingen hiervoor via cursussen reiki, intuïtieve ontspanningsmassage en sjamanisme ten slotte in aanraking met (half)edelstenen. Voor mij was het duidelijk dat mijn lichamelijke en geestelijke klachten verband hielden met elkaar.


Maar hoe toen verder, wat kon ik doen, waar, en met wie?


“Ga eens een steen dragen, misschien reageer je daar wel goed op”, kreeg ik als tip. De resultaten waren verbluffend. Daardoor ben ik een opleiding gaan volgen over de helende werking van (half)edelstenen. Tijdens deze scholing spraken de edelsteenleggingen mij in het bijzonder aan en jarenlang heb ik deze behandelingen gegeven bij het opleidingscentrum.


In mijn laatste opleidingsjaar heb ik tijdens mijn stage de helende werking van (half)edelstenen en dieren verder onderzocht. Met ook hier weer leuke en verrassende resultaten.


Edelstenen zijn mijn grootste passie en ik ben zo blij dat ik nu jullie en jullie huisdieren  ook mag laten kennismaken met de werking van de prachtige stenen en mineralen door middel van de edelsteenbehandelingen.